Menu
 

Sākas Uzticības tālruņa 116111 Ziemassvētku akcija

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas (VBTAI) bērnu un pusaudžu uzticības tālrunis 116111 no 20.decembra līdz 27.decembrim rīko Ziemassvētku akciju “Uzticies... Tevi dzirdēs un sapratīs”.

“Svētku laiks var būt brīnumains un burvīgs, tomēr tas vienlaikus var izraisīt vai pastiprināt vientulības sajūtu, veicināt skumjas vai vilšanos, ja iztrūkst svētkos tik būtiskā – iecietības, rūpju, pieņemšanas, piedošanas vai sajūtas, ka esmu pelnījis un jūtos mīlēts,” uzsver VBTAI Ģimeņu ar bērniem atbalsta departamenta direktore Anda Sauļūna.

“Katru gadu Uzticības tālrunī tiek saņemti zvani, kuros bērni runā par ilgām, vēlmes justies labiem, saprastiem, tomēr bieži vien mūsdienu straujais ritms veicina atšķirtības sajūtu starp bērnu un apkārtējiem – vienaudžiem vai ģimeni. Svētki var izraisīt arī spriedzes saasinājumu ikdienā, pārvēršot gaišo laiku par konfliktu un aizvainojuma pilnu situāciju – šādās reizēs atbalsts ir īpaši nepieciešams.”

VBTAI uzticības tālrunis 116111 visu diennakti bez maksas uzklausīs zvanītājus arī Ziemassvētku laikā un gadumijā. Darba dienās no plkst. 12.00 līdz 20.00 iespējams rakstīt arī tērzētavā (meklējams “www.uzticibastalrunis.lv”)  tāpat var rakstīt vēstuli uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., kā arī lejupielādēt bezmaksas lietotni “Uzticības tālrunis”, kas ļauj sazināties ar uzticības tālruņa speciālistiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.