Menu
 

Nedēļas nogalē Pierīgā degusi automašīna, atkritumi, sodrēji un ēdiens uz plīts

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Salīdzinoši mierīgu pagājušās nedēļas otro pusi Pierīgas novados un Jūrmalā aizvadījis Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD). Saņemti vien septiņi izsaukumi, trīs no tiem uz Ropažu novadu.

Piektdien plkst.7.21 Ropažu novada Stopiņu pagastā bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Glābēji ar hidraulisko instrumentu palīdzību atbrīvoja vienu cilvēku, kurš bija iespiests automašīnā un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķiem, kā arī atvienoja automašīnas akumulatora klemmes, informēja VUGD.

Vēl viens ceļu satiksmes negadījums Ropažu novada Stopiņu pagastā reģistrēts plkst.2.11 naktī uz sestdienu. Glābēji sakārtoja ceļa braucamo daļu un stundas laikā darbs notikuma vietā noslēdza.

Savukārt sestdien plkst. 12.56 Ropažu novada Ropažu pagastā vienstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā dega sodrēji 6 m2 platībā.

Vēl sestdien vakarā ugunsdzēsēji steidzās uz Ķekavas novada Baldoni, kur neapsaimniekotas septiņstāvu ēkas trešajā stāvā dega sadzīves atkritumi 8 m2 platībā. Savukārt plkst. 22.54 VUGD saņēma izsaukumu uz Mārupes novada Mārupes pagastu, kur dega vieglā automašīna 4 m2 platībā. Abi šie ugunsgrēki tika likvidēti stundas laikā.

Svētdien pievakarē saņemti divi izsaukumi uz Jelgavas ielu un Stacijas ielu Olainē – abos gadījumos piecstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva dzīvoklī uz plīts bija piededzis ēdiens.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.