Menu
 

Kopš nedēļas sākuma ceļu satiksmes negadījumos Rīgas reģionā cietuši 20 cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš pirmdienas Rīgas reģionā reģistrēti 193 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 20 cilvēki. Cietušo vidū ir četri gājēji un viens velosipēdists, liecina Valsts policijas informācija.

Pirmdien plkst. 15.57 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Miera ielu Jūrmalā, kur bija notikusi divu vieglo automašīnu sadursme. Pirms glābēju ierašanās pašu spēkiem no automašīnām izkļuva pieci cilvēki, no kuriem viens cilvēks negadījumā cieta un nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti desmit transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā. Trim dzērājšoferiem noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet septiņi tiks saukti pie kriminālatbildības.

Diviem stiprā alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā pieķertajiem dzērājšoferiem konfiscēs automašīnas, bet piecos gadījumos tiks piedzīta to vērtība.

Kopš pirmdienas arī sastādīti 146 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un 16 protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrēta viena automašīnas zādzība, četras zādzības no mājokļa un trīs laupīšanas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.