Menu
 

Balsojumā noskaidrots, kuras "Ādažu čipsu" garšas atgriezīsies sortimentā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - www.facebook.com/adazucipsi Foto - www.facebook.com/adazucipsi

Noslēgusies balsošana par to, kurai “Ādažu čipsu” garšai jāatgriežas sortimentā un zināmi uzvarētāji: ar pārliecinošu balsu vairākumu pircēju izvēle bijusi par labu bekona čipsiem, par ko balsoja 27 114 zīmola cienītāji, informē uzņēmumā “Orkla Latvija”.

Balsošana par to, kurai “Ādažu čipsu” garšai jāatgriežas sortimentā, notika divās kārtās, sākotnēji savstarpēji sacenšoties 19 dažādiem agrāk populāriem un iemīļotiem čipsu veidiem, finālā no tiem iekļūstot pieciem populārākajiem. Kopumā balsošana notikusi 68 tūkstošu reižu, vēsta uzņēmuma pārstāvji.

“Esam iepriecināti par lielo atsaucību, ko saņēmām no “Ādažu čipsu” zīmola mīļotājiem, un ievērojamo aktivitāti balsošanas laikā. No sākotnēji 19 garšām, par ko varēja balsot, pusfinālā iekļuva piecas: “Bekona”, “EGO”, “Sandiego”, “Mājas kūpinājumu” un kartupeļu “Ripuļi”, savukārt fināla TOP 3 veido: “Bekona čipsi” ar 27 114 balsīm, 2.vietā ar 31 281 balsi atstājot “EGO čipsus”, bet uzvarētāju trijnieku noslēdz kartupeļu “Ripuļi”, kas saņēma 23 876 balsis. Lai arī “EGO čipsi” kopumā saņēmuši visvairāk balsu, izšķirošajā fināla kārtā “Bekona čipsi” izvirzījās par līderi, ieņemot 1.vietu finālā,” stāsta “Orkla Latvija” komunikācijas direktore Lineta Mikša.

Plānots, ka visas trīs garšas, kas noteiktas balsojumā, veikalu plauktos atgriezīsies jau rudenī, lai kādu laiku ļautu zīmola cienītājiem atkal izbaudīt reiz iemīļotās garšas, atzīmē uzņēmumā.

“Orkla Latvija” kopējais apgrozījums 2021.gadā bija 112,8 miljoni eiro. “Orkla Latvija” pārstāv tādus zīmolus kā “Laima”, “Selga”, “Staburadze”, “Ādažu čipsi”, “Spilva”, “Gutta”, “Latplanta”, “Naturli” un citus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.