Menu
 

Olaines futbola komandām trīs uzvaras; zaudējumi ķekaviešiem, salaspiliešiem, mārupiešiem un siguldietēm

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - facebook.com/SieviesuFutbols Foto - facebook.com/SieviesuFutbols

Ar uzvarām jauno sezonu nedēļas nogalē sākušas abas dāmu futbola kluba “Olaine” komandas, kas vinnēja pirmās spēles gan Sieviešu futbola līgas, gan Sieviešu 1.līgas turnīrā – attiecīgi pār Ķekavas futbola klubu “Auda” un futbola klubu “Sigulda”. Pieticīgi nedēļas nogalē bija Pierīgas vīru klubu rezultāti – uzvaru svinēja vienīgi “Olaines” futbolisti.

FK “Olaine” galvenā komanda Ķekavā pret “Auda” vadībā izvirzījās 15.minūtē, kad bumbu mājinieču vārtos ieraidīja Petra Postaža, bet 32.minūtē pārsvaru dubultoja Anžela Ļebedeva – spēle tā arī noslēdzās 2:0. Sieviešu līgā šogad piedalās astoņas komandas, kas aizvadīs triju apļu turnīru.

Sieviešu futbola 1.līgā ir pārstāvētas 11 komandas, un pirmās kārtas spēlē Olainē FK “Olaine-2” futbolistes katrā puslaikā iesita pa trim vārtiem un pārliecinoši pieveica futbola klubu “Sigulda” 6:0, turklāt vēl arī nerealizēja 11 metru soda sitienu. Ar “hettriku” izcēlās Laura Kallase, divus vārtus guva Valērija Širina, vienus – Anete Stepiņa.

Latvijas futbola pirmās jeb Nākotnes līgas turnīra trešajā kārtā Apvienotās futbola akadēmijas “Olaine” komanda svētdien savās mājās tikās ar futbola klubu “Smiltene” un svinēja uzvaru 4:0. Pirmajā puslaikā mājiniekiem vārtus guva Ričards Kauliņš un Edgars Brics, bet otrajā, ko vieisi aizvadīja skaitliskā mazākumā, Marks Pečepko un vēlreiz Brics. Turnīra tabulā pēc trim kārtam olainieši ir sestajā vietā 14 komandu konkurencē.

Zaudējumus brīvdienās piedzīvoja visi trīs Latvijas otrajā līgā spēlējošie Pierīgas klubi. Otrās kārtas mačā vistuvāk punktam bija FK “Ķekava/Auda” futbolisti, kuri savās mājās ar 0:1 piekāpās Liepājas klubam “Karosta”, turklāt vienīgos vārtus zaudēja jau kompensācijas laika trešajā minūtē.

Mārupes sporta centra komanda tikās ar futbola klubu “PPK/Betsafe” un jau 9.minūtē nonāca zaudētājos. Pirmā puslaika izskaņā Kārlis Neimanis panāca izlīdzinājumu, taču pēc pārtraukuma laukuma saimnieki guva vēl divus vārtus un sagādāja mārupiešiem zaudējumu 1:3.

Vēl bēdīgāk klājās futbola klubam “Salaspils”, kas mājas spēlē pret Jēkabpils sporta centra komandu pēc pirmā puslaika zaudēja vēl tikai 0:2, bet beigās piedzīvoja sagrāvi 0:7.

Pirmdien Latvijas virslīgas astotās kārtas spēles aizvadīs abi ar Pierīgas novadiem sasitītie klubi – FK “Auda”  Mežaparkā tiksies ar futbola klubu “Tukums 2000”/”Telms”, bet sporta klubs “Super Nova”/Salaspils viesosies pie RFS futbolistiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.