Logo
Drukāt šo lapu

Olaines futbolistēm otrā uzvara, ķekavietēm pirmais punkts (papildināta)

Foto - facebook.com/SieviesuFutbols Foto - facebook.com/SieviesuFutbols

Sieviešu futbola līgas otrās kārtas spēlēs otro uzvaru nedēļas nogalē izcīnīja futbola klubs “Olaine”, bet Ķekavas “Auda” pēc zaudējuma pirmajā mačā nopelnīja punktu par neizšķirtu. Pieticīgāki bija Pierīgas vīru komandu rezultāti Latvijas zemākajās līgās.

FK “Olaine” uzvaru pār futbola klubu “Iecava” nodrošināja vienīgie Lindas Sazanovas gūtie vārti 33.minūtē. Savukārt FK “Auda” un sporta kluba “Super Nova” mačā bumba vārtos tā arī nenonāca – neizšķirts 0:0.

Latvijas pirmās jeb Nākotnes līgas ceturtajā kārtā Apvienotās futbola akadēmijas “Olaine” vienība savā laukumā uzņēma “Leevon Saldus” futbolistus un piedzīvoja zaudējumu 0:2. Pirmā puslaika vidū pēc stūra sitiena bumbu savos vārtos ieraidīja Žans Borisenko, bet desmit minūtes pirms beigām viesi realizēja 11 metru soda sitienu. Līdzšinējās četrās spēlēs olainiešiem ir divas uzvaras, divi zaudējumi un vieta turnīra tabulas vidusdaļā.

Latvijas otrajā līgā trešos zaudējumus pēc kārtas piedzīvoja futbola klubi “Ķekava/Auda” un “Salaspils”. Ķekavieši savā laukumā pret futbola skolas “Jelgava” dublieriem jau 12.minūtē bija nonākuši zaudētājos 0:2 un vairs nespēja atspēlēties – 2:4. Mājinieku labā vārtus iesita Artūrs Smetanovs un Marks Udovičenko. Savukārt salaspilieši viesos kapitulēja “Staiceles bebriem” 1:6 – goda vārtus, realizējot “pendeli”, guva Dinis Čaika.

Toties uzvaru pār Liepājas klubu “Karosta” svētdien vakarā svinēja Mārupes sporta centra futbolisti. Jau 3.minūtē laukuma saimniekus vadībā izvirzīja Kristiāns Korsaks, 15 minūtes vēlāk pārsvaru palielināja Takaja Sasaki, pirmā puslaika pašās beigās Korsaks iesita savus otros vārtus, bet otrā puslaika vidū no 11 metru atzīmes precīzs bija Gatis Štrauss. Pēdējās 10 minūtēs liepājniekiem tomēr izdevās uz rezultāta tablo dzēst nullīti un pēc tam arī vieninieku– 4:2. Mārupiešiem šī bija otrā uzvara trijās spēlēs.

Pie panākuma Latvijas trešās līgas Ziemeļu zonas Rietumu grupas turnīrā tika futbola klubs “Sigulda”, kas izbraukumā pārspēja “Ogre United-2” komandu  2:1. Pirmie zaudējuši vārtus, siguldieši pirmā puslaika pēdējās piecās minūtēs panāca sev labvēlīgu rezultātu ar Matīsa Bieziņa un Nika Iesalnieka pūlēm. “Siguldai” sezonas sākumā šī bija otrā uzvara.

(papildināta ar 5.rindkopu)

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024