Menu
 

Muzeju naktī biļetes braucieniem vilcienā būs uz pusi lētākas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Muzeju naktī, 13.maijā, vilcieniem, kuri no plkst.18.00 līdz pusnaktij atradīsies ceļā, visām vienreizējām elektroniskajām un drukātajām biļetēm tiek piešķirta 50% atlaide. Tā ir pieejama 74 vilcienu reisiem. Kā norāda AS “Pasažieru vilciens”, 50% atlaide vienreizējām braukšanas biļetēm vilcienā Muzeju naktī tiek piešķirta jau sesto gadu.

Elektroniskās biļetes ar atlaidi nopērkamas konkrētajiem vilcienu reisiem “Pasažieru vilciena” tīmekļvietnē “www.pv.lv” un mobilajā lietotnē. Vilcienu kustības sarakstā šie reisi ir atzīmēti ar norādi "50%" vai "Muzeju nakts".  Biļetes ir iespējams iegādāties arī biļešu kasēs. Ja tā konkrētajā stacijā ir slēgta, biļeti ar atlaidi noformēs konduktori kontrolieri vilcienā. Īpašā Muzeju nakts atlaide nesummējas ar regulārajām atlaidēm.

Var atgādināt, ka Muzeju nakts ir kļuvusi par tradicionālu pasākumu, kas jau 19. reizi bez maksas uzņem tūkstošiem apmeklētāju Latvijas muzejos un citās sabiedrisko dzīvi veidojošās organizācijās.  Šogad apmeklētājus gaidīs vairāk nekā 240 vietās visā Latvijā. Rīgā un Pierīgā vien Muzeju naktī būs pieejamas 57 kultūrvietas, savukārt reģionos 187 vietās interesantas aktivitātes rīko pašvaldības, privātie muzeji nevalstiskās organizācijas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.