Logo
Drukāt šo lapu

Sestdien "Ezerkauliņu" Salaspils pusmaratona laikā pilsētā būs satiksmes ierobežojumi

Ilustrācija - salaspils.lv Ilustrācija - salaspils.lv

13.maijā norisināsies “Ezerkauliņu” Salaspils pusmaratons. Tā laikā pilsētā būs šādi transporta kustības ierobežojumi, liecina pašvaldības informācija.

No 12.05. plkst. 8.00 būs slēgta transportlīdzekļu kustība Šķērsielā, Salaspils sporta nama stāvlaukumā, Rudzu ielā 2 un Ceru ielas posmā no Ceru ielas apļa līdz Rudzu ielai;

no 12.05. plkst. 20.00 būs slēgta transportlīdzekļu kustība Ceru ielā, virzienā no Rubeņu ielas uz Ceru ielas apļveida krustojumu, Zinību ielā virzienā no Skolas ielas uz Ceru ielas apļveida krustojumu un Ceru ielā virzienā no Skolas ielas līdz Ceru ielas apļveida krustojumam;

no 12.05. plkst. 18.00 līdz 13.05. plkst. 13.30 būs aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Lauku ielas posmā no Rudens ielas līdz Lauku ielas rotācijas aplim, un Skolas ielas posmā no Rietumu ielas līdz Zinību ielai.

No 13.05. plkst. 9.00 līdz plkst. 14.00 būs slēgta transportlīdzekļu kustība:

Skolas ielā, posmā no Zinību ielas līdz Nometņu ielai, 

Nometņu ielā, posmā no Skolas ielas līdz Tilderu ielai;

Tilderu ielā, posmā no Nometņu ielas līdz Tilderu kapiem;

Lauku ielā, posmā no Rudens ielas līdz Ceru ielas rotācijas aplim;

Ceru ielā, posmā no Lauku ielas rotācijas apļa līdz Skolas ielai;

Zinību ielā un Šķērsielā.

No 13.05. plkst. 8.00 līdz plkst. 13.30 transporta apbraucamais maršruts: Valsts autoceļš A6 – Maskavas iela (Rīga) – Valsts autoceļš V56 – Saulrietu iela – Meža iela – Rīgas iela.

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024