Menu
 

"Livonia" kluba regbisti uzvarā pār "lāčiem" gūst 101 punktu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - RK "Livonia" Foto - RK "Livonia"

Garkalnes "Livonia" regbisti Latvijas regbija čempionāta spēlē savā mājas stadionā Upesciemā uzņēma "Lāči/Mūku sala" komandu un svinēja graujošu uzvaru – 101:10 (46:0).

Kā informēja klubā, piezemējumus "Livonia" rindās izdarīja deviņi dažādi spēlētāji, bet diviem – Edgaram Vasiljevam un Gļebam Vorobjovam – tas izdevās pa trim reizēm. Klubā arī atgādina, ka pērn, “lāčiem” debitējot Latvijas čempionātā regbijā-15, viņi piedzīvoja zaudējumu pret Garkalnes pagasta komandu 3:127.

Tomēr izšķirošā Latvijas čempionu titula iegūšanai būs spēle 7.jūnijā Baldones stadionā, kur savā starpā tiksies abi līdz šim nezaudējušie favorīti – Ķekavas “Miesnieki/Ķekava” un “Livonia”.

Kā zināms, šogad Latvijas klasiskā regbija čempionāts tiks aizvadīts tikai vienā aplī, pieciem klubiem aizvadot pa četrām spēlēm. Sezonas otrajā pusē “Miesnieki” un “Livonia” koncentrēsies “Top” regbijai cīņā ar labākajiem Lietuvas klubiem, bet citas komandas (arī “Livonia-2”) piedalīsies jaunizveidotajā Baltijas regbija čempionātā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.