Logo
Drukāt šo lapu

Mārupieši iesit deviņus vārtus, olainietes astoņus; salaspilieši ielaiž septiņus, ādažnieki vienpadsmit

Foto - facebook.com/SieviesuFutbols Foto - facebook.com/SieviesuFutbols

Kamēr Latvijas futbola virslīgā iestājies ar valstsvienības spēlēm saistīts pārtraukums, vairākas vārtu guvumiem bagātas cīņas nedēļas nogalē aizvadījuši citās līgās spēlējošie Pierīgas vīru un dāmu futbola klubi no Mārupes, Ķekavas, Olaines un Salaspils.

Sieviešu futbola līgas otrā apļa pirmajā kārtā otro reizi šosezon savā starpā tikās abi Pierīgas klubi – FK “Olaine” un Ķekavas “Auda”, un šīs spēles likteni gan izšķīra viens vienīgs vārtu guvums. Vienu no retajām iespējām pirmās stundas beigās izmantoja Nikola Preijere, pēc zaudējumiem divos iepriekšējos mačos nodrošinot olainietēm uzvaru 1:0.

Turnīra tabulā pēc astoņām kārtām FK “Olaine” atgriezusies trešajā vietā (18 punkti) aiz SFK “Rīga” (22) un Liepājas Futbola skolas (20). FK “Auda” futbolistēm ir pieci punkti un piektā vieta.

Sieviešu pirmajā līgā FK “Olaine” otrā komanda savās mājās ar 8:1 pieveica turnīra pastarītes Liepājas Futbola skolas dublieres. Pa diviem vārtiem guva Laura Kallase, Aļina Mihailova un Samanta Grigorjeva, pa vieniem – Alise Grigorjeva un Jekaterina Goruza. Pēdējās trijās spēlēs olainietes guvušas 26 vārtus. Tabulā FK “Olaine-2” ir otrajā vietā (15 p.), tikpat punktu ir arī līderēm Daugavpils Futbola skolas spēlētājām, kuras gan aizvadījušas divas spēles mazāk. Priekšpēdējā 10.vietā ar zaudējumiem visās piecās spēlēs ir FK “Sigulda” futbolistes.

Latvijas otrās līgas Rietumu grupas turnīrā līderi Mārupes sporta centra futbolisti ar graujošu 9:0 rezultātu pieveica futbola skolas “Alberts” otro komandu. Četrus golus iesita Kristiāns Korsaks, divus Nauris Bulvītis, pa vienam Aleksejs Davidenkovs, Kārlis Neimanis un Kirils Zaharovs. Mārupiešiem astoņās spēlēs ir sešas uzvaras, 18 punkti un pirmā vieta tabulā. 

Pēdējā astotajā pozīcijā ir FK “Ķekava/Auda” futbolisti, kuri šosezon zaudējuši visas astoņas spēles, tajā skaitā svētdien pret futbola klubu “PPK”/”Betsafe” 1:2, kaut pēc Riharda Grinaško precīzā raidījuma bija pirmie izvirzījušies vadībā.

Austrumu grupā septīto zaudējumu astoņos mačos piedzīvoja futbola klubs “Salaspils”, kas viesos ar 2:7 piekāpās Augšdaugavas novada sporta skolas vienībai. Jau pirmajā puslaikā nonākuši zaudētājos 0:4, salaspilieši ar Diņa Čaikas un Maksima Puzikova pūlēm starpību samazināja līdz diviem vārtiem, taču nākamajā pusstundā ielaida vēl trīs. Tabulā FK “Salaspils” ar vienu punktu ir pēdējā astotajā vietā.

Latvijas trešās līgas Centra grupas mačā Olaines stadionā svētdien vakarā satikās divas komandas, kam šī ir mājas spēļu vieta – Apvienotās futbola akadēmijas “Olaine” otrā komanda un futbola klubs “Union”. “Olaines” futbolisti uzbruka vairāk, toties viņu pretinieki – krietni efektīvāk un jau pirmajā puslaikā iesita trīs golus. Divreiz precīzs bija Mārtiņš Ēriks Veckāgans un vienreiz Mārcis Skuja – 3:0.

Turnīra tabulā līderiem JFK “Daugava”/Salaspils Futbola skolai un FK “Beitar-2” ir pa 16 punktiem, trešajā vietā ir FK “Union” (15 p.), sestajā AFA “Olaine-2” (9 p.), astotajā Babītes sporta klubs (6 p.) un priekšpēdējā vienpadsmitajā “Upesciema Warriors” (3 p.). Klubi gan aizvadījuši atšķirīgu spēļu skaitu.

Tomēr nedēļas nogales antirekordu sasniedza FK “Ādaži” futbolisti, kuri mājas spēlē pret “Ogre United-2” vienību kapitulēja 0:11. Ādažniekiem piecās spēlēs ir četri zaudējumi.

(papildināta ar trim pēdējām rindkopām)

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024