Menu
 

Prezidents pateicas Dziesmu un deju svētku kolektīvu vadītājiem par svētku radīšanu un latviskuma stiprināšanu

  • Autors:  LETA
Foto, video - Valsts prezidenta kanceleja Foto, video - Valsts prezidenta kanceleja

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs šodien tikās ar Dziesmu un deju svētku virsdiriģentiem, virsvadītājiem un kolektīvu vadītājiem un pateicās viņiem par ieguldījumu latviskuma stiprināšanā, informēja Prezidenta preses dienests.

"Es gribu teikt jums visiem lielu paldies par to, ko esat darījuši un darāt, pirmkārt, lai stiprinātu un veicinātu mūsu latviskumu. Otrkārt, lai Dziesmu un deju svētku tradīcija būtu ne tikai dzīva, bet arī ļoti spēcīga," sacījis politiķis.

Prezidents atzīmēja, ka pēdējie pieci gadi bijuši vieni no vissarežģītākajiem esošajai paaudzei, jo gan Covid-19 pandēmija, gan karš Ukrainā, gan citas problēmas radīja "vairāk izaicinājumu, nekā mēs visi gribētu".

"Par spīti tam - lielā mērā darot visu, lai šī mūsu tradīcija būtu tikpat spēcīga kā vienmēr - jūs esat radījuši vienu no skaistākajām nedēļām," teica Rinkēvičs, "zinu, ka jau rīt jūs sāksiet gatavoties nākamajiem Dziesmu un deju svētkiem. Jau rīt jūs sāksiet domāt par to, ko vēl varētu izdarīt labāk un skaistāk, bet šī nedēļa, ko mēs visi esam izdzīvojuši, (...) ir milzīgs jūsu nopelns! Tādēļ visas mūsu valsts vārdā - liels paldies!"

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.