Menu
 

Aptauja. Kas atstāja visspilgtāko iespaidu aizvadītajos Dziesmu un deju svētkos? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un Kaspars Teilāns (LNKC) Foto - Liene Ozola un Kaspars Teilāns (LNKC)

Iedzīvotājiem vaicājām, kas viņiem atstājis visspilgtāko iespaidu aizvadītajos XXVII Vispārējos latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkos?

Eleonora no Rēzeknes

Svētkos piedalījās mani jaunieši, draugi un kolēģi, tāpēc daudz sekoju līdzi viņu ierakstiem sociālajos tīklos. Visvairāk man patika noslēguma koncerts Mežaparka estrādē. Īpaši uzrunājošs bija skatuves noformējums, kad viss mirdzēja un vizuļoja. Tā kopā būšana un emocijas! Domāju, ka iedvesmas mums pietiks ilgam laikam!

Aigars no Ogres

Faktiski visus koncetrus noskatījos televīzijā. Vislielāko iespaidu radīja pūtēju orķestra koncerts, kad skaņdarba “Pūt, vējiņi!” pavadījumā  gar ostu slīdēja lielais kruīza kuģis. Šo brīdi radīja Lielais režisors! Noslēguma koncerts arī bija emocionāls, vienīgi sadziedāšanās laikā kaut kas īsti nebija kārtībā ar apskaņošanu, televīzijā to īsti labi nevarēja uztvert.

Matīss no Ogres

Pats piedalījos svētkos, un tā sajūta bija, ka pieci gadi ir pagājuši, gatavojoties tiem, un beidzot tie tika arī sagaidīti. Tas dod to lielo emociju, ka liels darbs ir ieguldīts. Tas nav tikai koncerts, tās ir arī ilgās stundas, tam gatavojoties. Pats dejoju, bet iznāca noskatīties arī dziedātāju koncertu.

Mārtiņš no Suntažiem

Vislielākās emocijas ir par to, ka pats pirmo reizi piedalījos svētkos kā dalībnieks. Pirms pieciem gadiem sieva mani pierunāja, jo viņai vajadzēja deju partneri, un es nolēmu pamēģināt. Emocijas ir ļoti pozitīvas. Tā atmosfēra un viss, kas notika, ir neparakstāms. Tādā pasākumā nekad nebiju piedalījies un šoreiz izbaudīju to pilnā mērā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.