Menu
 

Aptauja: Iedzīvotāju vērtējums par 14.Saeimas pirmo darba gadu sliktākais pēdējās divās desmitgadēs

  • Autors:  LETA
Foto - Saeimas administrācija Foto - Saeimas administrācija

Tikai 14% Latvijas iedzīvotāju uzskata, ka šī Saeima darbojas labāk nekā iepriekšējā, un šis ir sliktākais rādītājs vismaz pēdējo 20 gadu laikā, liecina pētījumu kompānijas SKDS jūlijā veiktās aptaujas dati.

Šogad 56% aptaujāto pauduši vērtējumu, ka šī Saeima nestrādā labāk nekā iepriekšējā, un tas ir sliktākais jaunievēlētas Saeimas darba sākuma vērtējums, mikroblogošanas vietnē "Twitter" atzīmējis pētījumu kompānijas SKDS vadītājs Arnis Kaktiņš.

Pēc iepriekšējās - 13. - Saeimas pirmā darbības gada 16% aptaujāto tika pauduši viedokli, ka tā strādājot labāk par iepriekšējo. Tāds pats novērtējums ticis sniegts 12.Saeimas darba pirmajam gadam.

Pēc 11.Saeimas pirmā darba gada 24% aptaujāto pauda, ka tā strādājot labāk par iepriekšējo. 10.Saeimai, kura tika atlaista, šādu vērtējumu sniedza 15% aptaujāto, 9.Saeimai - 20%, bet 8.Saeimai - 35%.

Kā norādīja Kaktiņš, šogad vērtējuma skaitļi ir mazliet sliktāki nekā 10.Saeimas pirmā darbības gada rādītāji, taču to parlamenta sasaukumu toreizējais Valsts prezidents Valdis Zatlers atlaida.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.