Menu
 

Latvijas florbolistiem sagrāve Ķekavā, uzvaras Lielvārdē un Cēsīs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Florbola savienība Foto - Latvijas Florbola savienība

Latvijas florbola valstsvienība izcīnījusi trešo vietu Četru nāciju turnīrā, kas nedēļas nogalē norisinājās vairākās Latvijas pilsētās. Arī Ķekavā, kur mājinieki piezīvoja vienīgo zaudējumu trijās spēlēs.

Pirmajā spēlē piektdien Lielvārde Latvijas florbolisti tikās ar titulēto Šveices izlasi, ar Edgara Puriņa un Pētera Trekšes vārtu guvumiem un vārtsarga Pontus Zarina sekmīgo darbību panaca 2:0 savā labā un nosargāja uzvaru 2:1.

Sestdien Ķekavā viesojās pašreizējie pasaules vicečempioni Čehijas florbolisti. Otrajā trešdaļā laukuma saimnieki pilno tribīņu priekšā no 0:3 spēja panākt 3:3 un trešās trešdaļas pašā sākumā izvirzījās vadībā 4:3, taču beigās piedzīvoja pamatīgu sakāvi 4:11. Vārtus Latvijas izlases labā guva Toms Bitmanis, Artūrs Jurševskis, Jānis Ragovskis un Daniels Jānis Anis.

Turnīru Latvijas valstsvienība pabeidza svētdien Cēsīs pret Igaunijas florbolistiem. Otrās trešdaļas vidū rezultāts vēl bija neizšķirts 2:2, bet turpinājumā latvieši apliecināja savu pārākumu meistarība un vinnēja 7:2. Divus vārtus iemeta Jorens Malkavs, pa vieniem – Rolands Kovaļevskis, Toms Bitmanis, Artūrs Jurševskis, Rūdolfs Vilmanis un Klāvs Jansons.

Noslēguma tabulā pa sešiem punktiem (divas uzvaras un viens zaudējums) bija trim komandām, labākas gūto un zaudēto vārtu starpības dēļ pirmo vietu ieguva Čehija, otro Šveice, trešo Latvija un ceturto Igaunija.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.