Menu
 

Stopiņu pagastā degusi divstāvu pirts

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pagājušās nedēļas otrajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis tikai septiņus izsaukumus. Vienīgais ugunsgrēks reģistrēts sestdien pievakarē Ropažu novada Stopiņu pagastā, kur dega divstāvu pirts 50 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēks tika likvidēts divarpus stundu laikā, liecina VUGD informācija.

Piektdien vakarā Mārupes novada Babītes pagastā glābēji no grāvja izcēluši bojāgājušo.

Naktī uz pirmdienu Salaspilī bija notikusi divu vieglo automašīnu sadursme, un pēc ceļu satiksmes negadījuma viena automašīna aizdegās. Stundas laikā darbi notikuma vietā tika pabeigti.

Ceļu satiksmes negadījumu sekas novērstas arī sestdien Ropažu novada Stopiņu pagastā, kur bija avarējusi vieglā automašīna un viens cilvēks tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem, kā arī Ādažu novada Ādažu pagastā, kur glābēji atvienoja automašīnas akumulatoru klemmes un sakārtoja ceļa braucamo daļu.

Asaru prospekta un Atbalss ielas krustojumā Jūrmalā glābēji sazāģējuši nolūzušu koku un atbrīvojuši brauktuvi, bet Skolas ielā Jūrmalā sazāģējauši aizlūzušu koka zaru.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.