Menu
 

Saulkrastos atklātas Vidzemes jūrmalas Mūzikas un mākslas skolas jaunās telpas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Pēteris Gertners, Saulkrastu novada pašvaldība Foto – Pēteris Gertners, Saulkrastu novada pašvaldība

5.oktobrī Saulkrastu pilsētas centrā tika atklātas Vidzemes jūrmalas Mūzikas un mākslas skolas jaunās telpas, kuras pēc visas nepieciešamās dokumentācijas sakārtošanas ir nodotas Saulkrastu jaunās mūziķu paaudzes rīcībā. Pasākumā piedalījās Saulkrastu novada pašvaldības vadība un darbinieki, skolas pedagogi un audzēkņi, kā arī citi Saulkrastu novada izglītības iestāžu pārstāvji, vēsta novada pašvaldībā.

Pasākumu atklāja Saulkrastu novada domes priekšsēdētājs Normunds Līcis, kurš sveica visus klātesošos un izteica prieku par jauno telpu nodošanu skolas rīcībā: “Esam gandarīti par ieguvumu Vidzemes jūrmalas Mūzikas un mākslas skolai, jo šeit ir pats centrs, tepat blakus ir Saulkrastu novada vidusskolas mazā skola, blakus ir sabiedriskais transports, un apkārt ir plašs zemes gabals, kas nozīmē – ir vieta attīstībai un izaugsmei. Plānojam skolas ēku nākotnē paplašināt, kas nozīmē, ka šī vieta Saulkrastos veidosies kā nozīmīgs kultūras, izglītības un mākslas punkts, ko pedagogi, audzēkņi un novada iedzīvotāji jau sen ir pelnījuši.”

Vidzemes jūrmalas Mūzikas un mākslas skolas direktore Ieva Lazdauska izteica pateicību pašvaldībai un domes deputātiem par nozīmīgo lēmumu iegādāties ēku un zemi. Kaut arī ēka vēl neatrisina Mūzikas un mākslas skolas telpu trūkumu jautājumu, ņemot vērā pašvaldības plānus, tas ir nozīmīgs solis šīs problēmas risināšanā.

Pasākuma noslēgumā skolas audzēkņi sniedza nelielu koncertu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.