Menu
 

Sērijveida dzīvokļu cenas septembrī samazinājās Salaspilī un Kauguros

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Sērijveida dzīvokļu cenas septembrī samazinājās Jelgavā, Ogrē, Salaspilī un Kauguros, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Septembrī sērijveida dzīvokļu cenas Ogrē samazinājās par 1,9%, vidējai cenai noslīdot līdz 852 eiro par kvadrātmetru atzīmei. Kopš 2023.gada sākuma dzīvokļu cenas Ogrē ir par 4% zemākas.

Kauguros, Jūrmalā, septembrī sērijveida dzīvokļu cena samazinājās par 1,8%, un viena kvadrātmetra vidējā cena noslīdēja līdz 808 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2023.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā samazinājās par 4%.

Septembrī dzīvokļu cenas Salaspilī samazinājās par 0,9%, vidējai cenai sarūkot līdz 862 eiro par kvadrātmetru. Septembrī sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī bija par 4% zemākas nekā 2023.gada sākumā.

Savukārt Jelgavā dzīvokļu cenas septembrī samazinājās par 0,6%. Sērijveida dzīvokļu vidējā cena septembrī bija 712 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2023.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas ir par 3% zemākas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.