Menu
 

Aicina apmeklēt Skolēnu dienu Ādažos

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Līdz 20.oktobrim Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigāde aicina skolu pārstāvjus pieteikt klases Skolēnu dienai, kas 2.novembrī notiks Ādažos, teritorijā blakus militārajai bāzei “Ādaži”.

Skolēnu dienas mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar karavīra profesiju. Pasākuma ietvaros varēs satikt Mehanizētās kājnieku brigādes un sabiedroto karavīrus. Tāpat jauniešiem būs iespēja uzdot interesējošos jautājumus valsts aizsardzības dienesta karavīriem.

Skolēnu dienā būs aktivitātes, kas ļaus iepazīt dažādas militārās specialitātes, tostarp būs militārās tehnikas un ekipējuma izstāde. Interesentiem būs iespēja uzzināt par iespējām nākotnē iestāties profesionālajā dienestā Nacionālajos bruņotajos spēkos vai kļūt par valsts aizsardzības dienesta karavīru. Plānotais laiks aktivitāšu apskatei  ir aptuveni pusotra stunda.

Skolas pārstāvjiem pieteikumus līdz 20. oktobrim iesūtīt uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. norādot skolu, klasi, skolēnu skaitu un kontaktus saziņai. Personai, kas pavada klasi, norādīt vārdu, uzvārdu, personas kodu. 

Skolēnu dienas pasākumā vietu skaits ir limitēts, norāda Mehanizētās kājnieku brigāde.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.