Menu
 

Ceļu satiksmes negadījumā Saulkrastu novadā gājis bojā gājējs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Sestdien ap plkst.17.40  uz Tallinas šosejas Saulkrastu novada Saulkrastu pagastā automašīnas “Honda” vadītājs uzbrauca gājējam, kurš notikuma vietā gāja bojā. Valsts policija izmeklē negadījuma apstākļus.

Kopumā kopš piektdienas Rīgas reģionā reģistrēti 143 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki un viens gājis bojā. Cietušo vidū ir divi gājēji un četri elektrisko skrejriteņu vadītāji, liecina Valsts policijas informācija.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti 13 transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā un viens narkotisko vielu iespaidā. Vienam dzērājšoferim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet 13 tiks saukti pie kriminālatbildības. Diviem pieķertajiem šoferiem konfiscēs transportlīdzekli, bet 11 gadījumos tiks piedzīta tā vērtība.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādīti trīs administratīvā pārkāpuma protokoli par agresīvu braukšanu un 134 protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu, kā arī reģistrēta viena automašīnas zādzība, piecas zādzības no mājokļa un divas laupīšanas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.