Menu
 

Aicina izteikt viedokli par ieceri labiekārtot Ādažu novada Mākslu skolas Carnikavas mācību punkta ārtelpu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - www.adazunovads.lv Foto - www.adazunovads.lv

Iedzīvotāji tiek aicināti izteikt viedokli par Ādažu novada pašvaldības ieceri labiekārtot Ādažu novada Mākslu skolas Carnikavas mācību punkta publisko ārtelpu, informē pašvaldības pārstāvji.

Ņemot vērā, ka moduļu tipa ēkā izveidota tikai viena centrālā ieeja, bet šobrīd ēkas telpas izmanto vairākas iestādes un pakalpojumu sniedzēji un ēkas centrālā ieeja šobrīd ir paredzēta tikai nokļūšanai Ādažu novada pašvaldības Sociālajā dienestā, citu iestāžu apmeklējums ir sarežģītāks. Lielākā cilvēku plūsma veidojas, dodoties uz Ādažu novada Mākslu skolas Carnikavas mācību punktu, kura ieeja atrodas ēkas labās sānu sienas tālākajā galā. Jau šobrīd ir vērojams, ka cilvēki izmanto ātrāko ceļu nokļūšanai Mākslu skolā, izbradājot zālāju, kā arī ārtelpu vide pie Mākslu skolas šobrīd neliecina, ka tā ir galvenā ieeja Mākslu skolā.

Lai situāciju uzlabotu, pašvaldība plāno iesniegt projekta pieteikumu biedrības "Jūras zeme" izsludinātajā projektu konkursā, kura ietvaros vēlētos labiekārtot Ādažu novada Mākslu skolas Carnikavas mācību punkta publisko ārtelpu, izveidojot savienojošu gājēju celiņu vietā, kur gājēji šobrīd šķērso zālienu, padarot pievilcīgu skolas galveno ieeju, izveidojot koka terasi, uzstādot soliņus, atkritumu urnu un ierīkojot norobežojošus apstādījumus.

Izteikt savu viedokli var, aizpildot aptauju šeit. Aptauju iespējams aizpildīt līdz 2023.gada 13.novembrim, vēsta pašvaldības pārstāvji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.