Menu
 

Laimīgu divtūkstoš deviņpadsmito! Apriņķis.lv

  • Autors:  Rīgas Apriņķa Avīze
Laimīgu divtūkstoš deviņpadsmito!

Lielākā daļa no jums zina, ka nākamais saskaņā ar ķīniešu kalendāru ir Dzeltenās Cūkas gads. To dzirdot, sarosās gan astrologi, gan zīlnieki un šķīvīšu dancinātāji, uzburot naivajam klientam visādas briesmu ainas un, saprotams, dodot receptes, kā no tām izvairīties. Par atbilstošu, bet ne vienmēr mazu samaksu.

Grūti spriest, kur zodiaka zīmju un gadu ritumā beidzas racionālais un sākas spekulācijas, taču mēs atgādinām dažas simboliskas sakritības, jaunajam gadam pavisam tuvu esot.

Cūka (vienalga – dzeltena, balta vai rozā) vispirms tomēr ir sabiedrisks radījums. To apliecina arī visiem zināmā pasaka par trim sivēntiņiem un vilku.

Tātad ielāgojam, ka, pirmkārt, nākamais gads varētu mūs aicināt vairāk sadarboties, lai kā tas dažkārt nepatiktu.

Otrkārt, sivēntiņi tomēr ir jauni, līdz ar ko nākamais gads visiem dos iespēju justies jauneklīgi un veselīgi – ja paši to gribēsim.

Treškārt, atstāsim vietu arī vilkam, jo bez tā sivēntiņi būtu izlutināti, uzaudzētu liekus kilogramus un nedomātu ne par drošību, ne veselību. Vilks ir nākamā gada problēmu simbols, kas palīdzēs arī mums noturēt pienācīgu fizisko un garīgo formu, savus darbiņus darot un domas domājot.

“Rīgas Apriņķa Avīze” novēl visiem prasmi sadarboties, spēku risināt problēmas un labus darbus paveikt, veselību un ticību, ka tas viss tiešām ir iespējams!

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.