Menu
 

Mārupes volejbolistes piedzīvo zaudējumu Latvijas čempionāta spēlē Daugavpilī

  • Autors:  Apriņķis.lv
Mārupes volejbolistes piedzīvo zaudējumu Latvijas čempionāta spēlē Daugavpilī Foto - ekrānšāviņš no sportacentrs.com

Astoto zaudējumu trīspadsmit spēlēs Latvijas dāmu volejbola čempionātā trešdien piedzīvojušas Mārupes sporta centra volejbolistes, kuras viesos trijos setos piekāpās Daugavpils volejbola klubam “miLATss”.

Pirmā setā vidū laukuma saimnieces no 11:11 panāca 17:12, un mārupietes, lai arī samazināja starpību līdz diviem punktiem, zaudēja 20:25. Otrajā setā viešņās nopelnīja mačbumbu (24:23), tomēr pamanījās zaudēt 24:26.

Savukārt trešajā setā daugavpilietes ar sešiem punktiem pēc kārtas panāca izšķirošo 15:8 pārsvaru un, lai gan nerealizēja pirmās trīs mācbumbas, pabeidza spēli 3:0 (25:20, 26:24, 25:14). Mārupes komandas labā pa desmit punktiem guva Monta Urbāne un Agija Sidorova.

Ar 16 punktiem mārupietes Latvijas čempionāta turnīra tabulā ieņem sesto vietu. Līderes ar 10 uzvarām 10 spēlēs un 28 punktiem ir Rīgas Volejbola skolas audzēknes, otrās ar 25 punktiem ir VK “miLATss” (9-2), bet trešās ar 23 punktiem – sporta kluba “Babīte” volejbolistes (7-5), kuras nākamotrdien Daugavpils komandu uzņems savā laukumā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.