Menu
 

Aptauja. Ko jūs domājat par Krievijas armiju un tās atbalstītājiem Latvijā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits
Foto - Ritvars Raits un arhīvs Foto - Ritvars Raits un arhīvs

Piektdien, 24.februārī, aprit gads kopš Krievija iebruka Ukrainā. Bojā gājušo Ukrainas civiliedzīvotāju skaits mērāms tūkstošos, bet agresorvalsts Krievija ziņas par saviem zaudējumiem neatklāj.

Aleksandrs no Ogres

Ikdienā es nedomāju par Krievijas armiju. Es nezinu nevienu tās atbalstītāju Latvijā. Varbūt ir cilvēki, kas ne tik vienkāršoti skatās uz šo konfliktu, kā to mums atspoguļo Latvijas mediji. Tādiem cilvēkiem ir savs skatījums uz šo traģēdiju. Bet, ja viņi atklāti sāks diskutēt par šo jautājumu, viņus var nosaukt par Krievijas “atbalstītājiem” un ieslodzīt uz trim gadiem.

Daiga no Rembates

Tie cilvēki, kas atbalsta Krievijas armiju, dzīvo ārpus realitātes un nevēlas saskatīt patieso situāciju. Prātam neaptverami, ka tiek sagrautas pilsētas un pastrādātas zvērības pret Ukrainas civiliedzīvotājiem. Krievijas politika un melu propaganda ir izaudzinājusi tādus karavīrus.

Raivis no Ķeguma

Es pilnīgi noteikti esmu pret Krievijas agresiju Ukrainā. Uzskatu, ka cilvēki, kas atbalsta Krievijas armiju, vienkārši dzīvo citā informācijas telpā un citā realitātē. Tas patiešām ir nožēlojami!

Āris no Valmieras

Tas ir vienkārši lieliski, ka Krievijas armija tomēr neizrādījās otra spēcīgākā pasaulē. Protams, pat muļķim ir skaidrs, ka ne jau Krievijas armija uz savu galvu uzbruka Ukrainai. Tā ir tikai ierocis viena prātā jukuša kara noziedznieka rokās. Jāuztraucas par tiem Latvijā dzīvojošajiem, kuri atbalsta Putina imperiālistisko politiku.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.