Menu
 

Kopš pirmdienas ceļu satiksmes negadījumos Rīgas reģionā cietuši 13 cilvēki, viens gājis bojā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš pirmdienas Rīgas reģionā reģistrēti 210 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki un viens gājis bojā, liecina Valsts policijas informācija. Cietušo vidū ir trīs gājēji un trīs velosipēdisti.

Otrdien ap plkst.9.50 Rīga, Maskavas ielā automašīnas “BMW” vadītājs pagaidām nezināmu iemeslu dēļ nobrauca no ceļa braucamās daļasietriecās metāla barjerā. Autovadītājs notikuma vietā gāja bojā. Valsts policija par notikušo ir uzsākusi kriminālprocesu un notiek izmeklēšana.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti seši transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā un pieci – narkotisko vielu iespaidā. Četriem dzērājšoferiem noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli, bet septiņi tiks saukti pie kriminālatbildības.

Vienam stiprā alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā pieķertajam dzērājšoferim konfiscēs automašīnu, bet sešos gadījumos tiks piedzīta to vērtība.

Pēdējo triju dienu laikā arī sastādīti 136 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un septiņi protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrētas divas automašīnu zādzības un viena zādzība no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.