Menu
 

"Gaļas nama - Ādaži" apgrozījums pērn palielinājies par 25,9%

  • Autors:  LETA
Ilustratīvs foto - pixabay.com Ilustratīvs foto - pixabay.com

SIA "Gaļas nams - Ādaži" apgrozījums pagājušajā gadā bija 13,451 miljons eiro, kas ir par 25,9% vairāk nekā gadu iepriekš, kā arī kompānija guva peļņu 483 119 eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš, liecina "Firmas.lv" publiskotā informācija.

Kompānijas gada pārskata vadības ziņojumā skaidrots, ka apgrozījuma kāpumu ietekmēja cenu izmaiņas tirgū, jauno produktu ieviešana tirgū un pārdošanas apjomu pieaugums.

Vienlaikus vadības ziņojumā atzīmēts, ka pērn par 14% pieauga ražošanas izmaksas, sasniedzot 1,38 miljonus eiro. Ražošanas izmaksu kāpumu pagājušajā gadā ietekmēja inflācija karadarbības Ukrainā dēļ.

Šogad "Gaļas nams - Ādaži" turpinās investēt, lai ieviestu ražošanā jaunākās gaļas pārstrādes tehnoloģijas, piesaistītu citu valstu ražotājus pieredzes apmaiņai, kā arī paplašinātu uzņēmuma ražotās produkcijas realizācijas iespējas ārpus Latvijas robežām.

Arī turpmāk kompānijā plānots īstenot Eiropas Savienības atbalstītos projektus ražotnes un noliktavas telpu paplašināšanai un energoefektivitātes uzlabošanai.

2021.gadā "Gaļas nams - Ādaži" strādāja ar 10,683 miljonu eiro apgrozījumu un 628 316 eiro zaudējumiem. Kompānija "Gaļas nams - Ādaži" reģistrēta 2009.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2845 eiro. Kompānija kapitālā pa 40% pieder Jefimam Ciporinam un Borisam Leversonam, savukārt 20% pieder Jurijam Skribim.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.