Menu
 

Virslīgas pastarīšu duelī Daugavpilī "Super Nova" futbolisti piedzīvo astoto zaudējumu pēc kārtas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Sanita Ieva Sparāne Foto – Sanita Ieva Sparāne

Jau astoto zaudējumu pēc kārtas trešdien Latvijas virslīgas turnīrā piedzīvojuši sporta kluba “Super Nova”/Salaspils futbolisti, kuri divu pastarīšu savstarpējā spēlē viesos piekāpās “BFC Daugavpils” komandai. Pēdējās 15 spēlēs salaspilieši izcīnījuši tikai vienu punktu un tabulā ir pārliecinoši pēdējā vietā.

Daugavpils un Salaspils futbolistu duelī daudz vairāk un bīstamāk uzbruka laukuma saimnieki, taču līdz pat pēdējām desmit minūtēm viesi godam aizsargājās un paretam veidoja pretuzbrukumus. Taču tad daugavpilieši realizēja 11 metru soda sitienu un sešas minūtes vēlāk Valerijs Lizunovs guva savus otros vārtus – 2:0 “BFC Daugavpils” labā.

Šīs sezonas 21 spēlē SK “Super Nova”/Salaspils nopelnījuši tikai septiņus punktus un no devītās vietas, ko tagad ieņem futbola skola “Jelgava”, atpaliek jau par 12 punktiem. Līderi ir “Riga FC” (52 p.) bet ceturto vietu ieņem Ķekavas “Auda” (31 p.).

Kārtējās trīs spēles ar Pierīgas komandu piedalīšanos aizvadītas Latvijas trešās līgas Centra grupas turnīrā jeb Rīgas čempionātā. Graujošu uzvaru pār turnīra pastarīšiem FK “Namejs” futbolistiem svinēja Apvienotās futbola akadēmijas “Olaine” otrā komanda – 8:0. Ar “hettrikiem” atzīmējās Mihails Sajenko un Žans Borisenoks, pa vieniem vārtiem guva Marks Pačepko un Jaroslavs Tkačenko.

Futbola klubs “Union”, kas mājas spēles aizvada Olainē, viesos ar 3:1 pārspēja “Riga United” vienību. Mājinieki pirmie izvirzījās vadībā un to saglabāja līdz pirmās stundas beigām, kad Mārtiņš Ēriks Veckāgans izlīdzināja rezultātu, bet pēdējās desmit minūtēs bumbu rīdzinieku vārtos ieraidīja Kirils Aleksejevs un Artjoms Kruglovs.

Tabulas lejasgala komandu savstarpējā cīņā miera līgumu 1:1 Piņķos slēdza Babītes sporta kluba futbolisti un “ASK Kadaga”/Ostas sporta kluba komanda. Pirmā puslaika vidū laukuma saimniekus vadībā izvirzīja Kristaps Šēpers, bet 56.minūtē viesi panāca neizšķirtu.

Turnīra tabulas pirmajā vietā atrodas JFK “Daugava”/Salaspils Futbola skolas komanda (22 punkti), kas par četriem punktiem apsteidz tuvākos sekotājus FK “Union”. AFA “Olaine-2” ir piektajā vietā (15 p.), Babītes SK astotajā (7 p.) un “Upesciema Warriors” priekšpēdējā vienpadsmitajā (3 p.).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.