Menu
 

Ķekavas novada domē nomainās LRA deputāti

  • Autors:  LETA
Foto - kekava.lv Foto - kekava.lv

Ķekavas novada domē deputāta pienākumus sāk pildīt Latvijas Reģionu apvienības (LRA) pārstāvis Ints Vancāns, informē pašvaldība.

Viņš stājies domes deputātes Elīnas Rasnaces vietā, kura uz bērna kopšanas atvaļinājuma laiku pārtrauc pildīt deputāta pilnvaras.

Vancāns Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā ieguvis izglītības zinātņu bakalaura akadēmisko grādu sportā un profesionālo augstāko izglītību, izglītības un sporta darba menedžera, florbola vecākā trenera kvalifikāciju.

Vancāns bijis valdes loceklis florbola klubā "Ķekavas buldogs", strādājis kā sporta skolotājs Ķekavas vidusskolā un pašlaik pilda direktora amata pienākumus Ķekavas novada Sporta skolā.

Kā ziņots LRA ievēlēto deputātu sastāvs jau iepriekš ir mainījies. No LRA Ķekavas domē tika ievēlēta Inese Jēkabsone, Karina Putniņa un Mārtiņš Logins.

Uzreiz pēc vēlēšanām Logins nolika deputāta mandātu, ļaujot to iegūt partijas biedrenei Agnesei Geduševai.

Savukārt Geduševa pēc pagājušā gada Saeimas vēlēšanām un valdības izveidošanas kā "Apvienotā saraksta" pārstāve ieguva parlamentārā sekretāra amatu Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.