Menu
 

Aptauja. Ko jūs sagaidāt no jaunā valdības vadītāja/as? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Valsts kanceleja un Liene Ozola Foto - Valsts kanceleja un Liene Ozola

Ministru prezidents Arturs Krišjānis Kariņš pirmdien, 14. augustā, paziņoja par atkāpšanos, līdz ar to demisionēs visa valdība. Vienlaikus pašreizējais premjers informēja, ka viņš atkārtoti nepretendēs uz nākamās valdības vadītāja amatu. Iesniegumu par valdības demisiju A. K. Kariņš Valsts prezidentam Edgaram Rinkēvičam iesniedza ceturtdien.

GUNITA, uzņēmēja
Sagaidu komandas darbu, nevis viena līdera dominanti. Ir skaidrs, ka daudzās jomās reformas ir nepieciešamas, tāpēc reizēm ir jāpieņem kardināli lēmumi, kurus visi kā komanda īsteno, nevis tikai domā par savu politisko nostādņu īstenošanu.

DACE, konditore
Kaut ko labāku, tikai lai nebūtu tāds, kā iepriekšējais. Sagaidu vairāk palīdzības cilvēkiem, jo pretējā gadījumā dzīve paliek dārgāka ar katru dienu un cilvēkiem izdzīvot kļūst arvien sarežģītāk.

SKAIDRĪTE, pensionāre
Taisnību. Lai visiem Latvijā būtu kaut cik vienlīdzīga situācija, tostarp arī ienākumu ziņā. Lai būtu taisnīgāka pensiju indeksācija, lai tiktu ņemti vērā arī nostrādātie gadi, kā tas bija līdz 2012. gadam, – jo ilgāks darba stāžs, jo lielāka piemaksa.

IEVA, pensionāre
Lai vairāk rūpētos par mums, pensionāriem. Es savas dzīves laikā esmu tik daudz zaudējusi... Nauda trīs reizes tika mainīta, un no mana sākotnējā uzkrājuma maz kas ir atlicis. Lai nav tā, ka paši sev algas ceļ katru gadu un domā tikai par sevi, bet lai gādā par cilvēkiem un mūsu labklājību.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.