Logo
Drukāt šo lapu

"Super Nova"/Salaspils futbolisti bez uzvarām jau 20 spēles pēc kārtas, mārupieši līderi otrajā līgā

Foto – Alekss Puškins Foto – Alekss Puškins

Latvijas futbola virslīgas turnīra trešā apļa un arī augusta mēneša pēdējā spēlē sporta kluba “Super Nova”/Salaspils komanda savās mājās pirmdien piedzīvoja jau kārtējo zaudējumu, šoreiz pret futbola klubu “Liepāja”. Pēdējo reizi salaspilieši uzvaru izcīnīja aprīļa vidū un kopš tā laika bez panākumiem ir jau 20 spēles pēc kārtas.

27.kārtas pēdējā mačā Salaspilī laukuma saimniekiem bija vismaz viena laba iespēja izvirzīties vadībā, taču pirmā puslaika izskaņā piecu minūšu laikā viņi zaudēja divus vārtus. Pēc pārtraukuma centieni atspēlēties palika bez rezultāta – ceturtais zaudējums pēc kārtas 0:2.

Virslīgas turnīra tabulā pēc aizvadītiem trim apļiem “Super Nova”/Salaspils ar 8 punktiem ir pārliecinoši pēdējā vietā 16 punktus aiz tuvākajiem konkurentiem FK “Tukums 2000”/”Telms”. FK “Liepāja” futbolistiem ir 42 punkti un trešā pozīcija trīs punktus priekšā Ķekavas “Audai”. Pirmās divas vietas ieņem “Riga FC” (70 p.) un RFS (67).

Latvijas otrās līgas A grupas (par 1.-8.vietu) pirmajā spēlē uzvaru izcīnījuši Mārupes sporta centra futbiolisti, kuri izbraukumā ar 1:0 pārspēja Jēkabpils sporta centra komandu. Vienīgos vārtus 62.minūtē iesita Dāvis Vilcāns.

Pēc septiņām kārtām (ņemot vērā pirmā posma savstarpējo maču rezultātus) mārupieši ar sešām uzvarām, vienu zaudējumu un 18 punktiem ir pirmajā vietā. Tikpat punktu gan ir arī futbola klubam “Kalupe”.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024