Menu
 

Aptauja Ogrē. Vai jūs lietojat Krievijā ražotas preces? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits
Foto - Ritvars Raits un arhīvs Foto - Ritvars Raits un arhīvs

Lai gan iedzīvotājiem nereti šķiet, ka pret Krieviju un Baltkrieviju noteiktās sankcijas ir visaptverošas, tā gluži nav, jo sankcijas ir noteiktas pret konkrētām fiziskām vai juridiskām personām, vienībām vai struktūrām, nevis pret visiem Krievijas un Baltkrievijas pilsoņiem un uzņēmumiem. Latvijai saistošas sankcijas neaizliedz pakalpojumu sniegšanu Krievijas un Baltkrievijas pilsoņiem un uzņēmumiem, pret kuriem nav noteiktas sankcijas, kā arī noteiktām preču grupām.

Juris

Ļoti labs jautājums! Domāju, ka nelietoju. Vienīgais, ka nav jau droši zināms, kur tiek ražota tā degviela, ko pildu savas automašīnas bākā. Vispār teikšu, ka nē, vismaz apzināti neko Krievijā ražotu es neesmu iegādājies un nelietoju.

Pāvels

Es pat nezinu, nevaru atbildēt… Vismaz prātā man noteikti nenāk nekas tāds, kas būtu ražots Krievijā un ko es lietotu. Sanāk, ka neko tur ražotu es nelietoju.

Artis

Krievijā ražotas preces? Es no tāda jautājuma pat apstulbu… Ja godīgi, es nemaz nezinu, kuras ir Krievijā ražotas preces. Es nepētu, kas ir ražotājvalsts. Ja man kaut ko vajag, es to pērku. Katrā ziņā, es nekad neesmu veikalos meklējis kaut ko tieši Krievijā ražotu.

Andris

Nelietoju nekādas, tā arī pierakstiet! Es nemaz neesmu ievērojis, ka mūsu veikalos tiktu tirgots kaut kas no Krievijas importēts. Nevaru izslēgt, ka kaut kas no Krievijas veikalos ir, bet vismaz es tādas preces neesmu pamanījis.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.