Logo
Drukāt šo lapu

Maestro Raimonds Pauls dzimšanas dienā muzicēs Dzintaru koncertzālē

Foto - arhīvs Foto - arhīvs

12.janvārī Maestro Raimonds Pauls savu dzimšanas dienu jau tradicionāli atzīmēs Dzintaru koncertzālē, uzstājoties kopā ar saviem skatuves domubiedriem, pavēstīja koncertzāles komunikācijas vadītāja Indra Vilipsone. Informācija vietnē “Biļešu paradīze” liecina, ka koncerts jau ir izpārdots.

Koncertā uzstāsies vokālās mākslas dīva un Raimonda Paula skatuves mūza, spožais soprāns Dināra Rudāne. Dziedātāja, kura fascinē ar savu apbrīnojamo daudzpusību un meistarību. Toties Elza Rozentāle pamatoti tiek dēvēta par vienu no Latvijas spilgtākajām dziedātājām; viņa ir māksliniece ar unikālu un Latvijas muzikālajai videi neraksturīgi spēcīgu vokālu, kurā samtainais tembrs mijas ar etno dziedājuma pamatīgumu un jaudu.

Uz skatuves kāps arī viens no latviešu mīlētākajiem aktieriem, šarmantais Andris Keišs. Mūziķus pavadīs vienmēr uzticamais Raimonda Paula skatuves partneris – Latvijas Radio bigbends, kura patrons ir pats Maestro. Bigbenda vadītājs un aranžētājs Kārlis Vanags allaž spējis ietērpt Maestro īpašo rokrakstu kopā ar džeza mūzikas skanējumu.

Koncerta norisi atbalsta Jūrmalas valstspilsētas pašvaldība.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024