Menu
 

Pļavniekkalna sākumskolas bērnus pārceļ uz Ķekavu

  • Autors:  LETA
Pļavniekkalna sākumskolas piebūves vizualizācija - kekava.lv Pļavniekkalna sākumskolas piebūves vizualizācija - kekava.lv

Ķekavas novada Pļavniekkalna sākumskolas skolēniem turpmāk mācības notiks Ķekava, informē pašvaldība.

2022.gadā beidzies Pļavniekkalna sākumskolas moduļa tipa piebūves īslaicīgais lietošanas ekspluatācijas laiks, tādēļ šī gada janvārī iznomātājs SIA "Storent" demontēs nomas moduļus un uzsāks Pļavniekkalna sākumskolas piebūves būvdarbus.

Lai nodrošinātu Pļavniekkalna sākumskolas mācību procesa nepārtrauktību, no šodienas skolēniem mācības notiks Ķekavā, Skolas ielā 2.

Pašvaldība atgādina, ka pērn noslēgusi būvniecības līgumu ar SIA "RTS būve" par Pļavniekkalna sākumskolas pārbūves būvprojekta izstrādi un būvdarbiem, kurus plānots pabeigt 2023.gada decembrī. 

Būvniecības rezultātā nekustamajā īpašumā Pļavniekkalna ielā 20, Katlakalnā, pie skolas galvenā korpusa tiks izbūvēta piebūve ar aktu zāli, ēdamzāle 312 skolēniem un 12 mācību klasēm. Piebūves būvdarbus ir plānots pabeigt 2023.gada decembrī.

Pašvaldība nodrošinās skolēnu pārvadāšanu. Skolēniem būs nodrošināts transports uz skolu un atpakaļ no izglītības iestādes. 

Kā iepriekš informēja pašvaldībā, Pļavniekkalna sākumskolas piebūves būvniecībai atvēlēti 2,09 miljoni eiro, tajā skaitā 1 764 065 eiro aizņēmums no Valsts kases.

Ķekavas novada Investīciju plāns paredz pabeigta Pļavniekkalna sākumskolas ēkas piebūvi un veikt esošās skolas pārbūvi, par kopējo summu 6,9 miljoni eiro.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.