Menu
 

Ieviesīs izmaiņas reisu izpildēs reģionālo autobusu maršrutos no Rīgas uz Siguldu un Vangažiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

No 13.februāra plānotas izmaiņas divos reģionālo autobusu maršrutos no Rīgas uz Siguldu un Vangažiem. Daži reisi darba dienās tiks apvienoti, piemēram, viens reiss darba dienās apvienošanas kārtībā no Siguldas uz Rīgu tiks veikts caur Vangažiem un Garkalni, kā arī vairāki brīvdienu vakara reisi tiks slēgti. Izmaiņas tiek veiktas, lai optimizētu maršrutus, skaidro VSIA “Autotransporta direkcija”.

Reģionālās nozīmes maršrutā nr.6255 Rīga-Sigulda reisi no Rīgas autoostas plkst.22.30 turpmāk būs katru vakaru (līdz šim nebija svētdienās), savukārt vakara reisa uzsākšanas laiks no Siguldas autoostas būs par 20 minūtēm ātrāk – plkst.20.30 (līdz šim bija plkst.20.50), un minētais reiss tiks izpildīts katru dienu.

Maršrutā nr.6826 Rīga-Garkalne-Vangaži nelielā pieprasījuma dēļ turpmāk nebūs vairāki vakara reisi: no Rīgas (Spīķeri) nedēļas nogalēs plkst.22.00 un plkst.23.20, darba dienās plkst.22.20, savukārt no Vangažiem nedēļas nogalēs plkst.20.40 un plkst.22.20, kā arī darba dienās plkst.20.30.

Reģionālā sabiedriskā transporta pakalpojumus minētajos maršrutos nodrošina AS "CATA".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.