Menu
 

Noskaidroti metu konkursa rezultāti Dzejnieku skvēram Carnikavā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Noskaidroti metu konkursa rezultāti Dzejnieku skvēram Carnikavā Foto: Carnikavas novada pašvaldība

12. oktobrī noslēdzās metu konkurss projektam “Dzejnieku skvērs un Dzejnieku taka Carnikavā”, kas izveidots ar mērķi saglabāt dzejnieku Ojāra Vācieša un viņa dzīvesbiedres Ludmilas Azarovas piemiņu nākamām paaudzēm un iekārtot teritoriju skvērā, kas atrodas abu dzejnieku vārdā nosaukto ielu krustojumā.
 
Konkursā piedāvājumu bija iesnieguši pieci pretendenti, no kuriem trīs tika uzaicināti uz pārrunām ar metu konkursa vērtēšanas komisiju. Par konkursa uzvarētāju tika noteikts Andra Vītola darbs, tomēr atzinību guva vēl divu autoru – Visvalža Asara un Ivara Miķeļa – darbi, informē Carnikavas novada pašvaldībā.
 
Piedāvājumus vērtēja metu konkursa vērtēšanas komisija, bet galīgo lēmumu saistībā ar nolikumā noteiktā naudas balvas fonda sadali (4000 eiro pirms nodokļu nomaksas) pieņēma dome.
 
24. oktobra domes sēdē tika pieņemts lēmums apstiprināt konkursa rezultātus un piešķirt (pirms nodokļu nomaksas) 1. vietas ieguvējam Andrim Vītolam 2000 eiro, 2. vietas ieguvējam Visvaldim Asarim – 1200 eiro, bet 3. vietas ieguvējam Ivaram Miķelsonam – 800 eiro, vēsta pašvaldībā.
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.