Menu
 

Akcijā piepildīti gandrīz pieci tūkstoši pārtikas paku

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Lai atbalstītu trūkumā nonākušās Latvijas ģimenes, pārtikas banka “Paēdušai Latvijai” un “Rimi” aicināja uz tradicionālo pārtikas paku piepildīšanas akciju. Pavisam piepildīta 4981 pārtikas paka, nodrošinot palīdzību 18 000 cilvēku.

Tāpat kā iepriekšējā akcijā, visvairāk paku – vairāk nekā 2300 – piepildījuši rīdzinieki, jau tradicionāli lielu aktivitāti izrādījuši arī vidzemnieki, piepildot vairāk nekā 1000 paku, liecina akcijas rīkotāju informācija.

Akcijā piedalījās 54 “Rimi” veikali Rīgā, Ādažos, Balvos, Bauskā, Cēsīs, Daugavpilī, Dobelē, Jelgavā, Jēkabpilī, Jūrmalā, Kuldīgā, Krustkalnos, Ķekavā, Liepājā, Limbažos, Madonā, Mārupē, Ogrē, Rēzeknē, Salaspilī, Saldū, Siguldā, Talsos, Tukumā un Ventspilī. Kopumā saziedota 4981 pārtikas paka, no tām 2309 pakas Rīgā, 1039 – Vidzemē, 564 – Zemgalē, 535 – Kurzemē, 499 – Latgalē un 35 – e-veikalā.

“Šī ziema daudziem ir bijusi grūtāka nekā iepriekšējā, taču esam ļoti gandarīti, ka Latvijas sabiedrība ir tik atsaucīga, līdzjūtīga un nepamet līdzcilvēkus grūtībās arī tad, kad pašiem neklājas nemaz tik viegli. No sirds pateicamies katram, kurš nepaliek vienaldzīgs un iesaistās akcijā!” izteikusies pārtikas bankas “Paēdušai Latvijai” vadītāja Agita Kraukle.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.