Menu
 

Latvijas Bāru asociācija: Vasara būs peļņu nesoša

  • Autors:  LETA
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Ņemot vērā pandēmija beigas un pirmā šoka par karadarbību Ukrainā mazināšanos, gaidāmā vasara būs izklaides un viesmīlības nozarei peļņu nesoša, prognozēja Latvijas Bāru asociācijas valdes loceklis un naktskluba "Pūce, klubs naktī" līdzīpašnieks Oskars Ikstens.

Vienlaikus viņš pauda, ka nozare cer uz stabilitāti energoresursu tirgū, jo izmaksu kāpums licis paaugstināt pakalpojumu cenas. "Klienti izturas pret to saprotoši, jo arī savos rēķinos redz izmaiņas uz slikto pusi. Pieaudzis izmaksās ir pilnīgi viss," atzīmēja Ikstens.

Neskatoties uz nelabvēlīgo situāciju saistībā ar izmaksu kāpumu un ģeopolitiskajiem apstākļiem, Ikstens uzsvēra, ka bāru nozarē ir jūtams pavasaris un piedāvājums paplašinās. Cilvēki pēc pandēmijas apmeklē kultūras pasākumus vairāk un pavada brīvo laiku ārpus mājas.

Vienlaikus viņš neslēpa, ka Vecrīgā vēl joprojām bieži sastopama izkārtne "izīrē", jo pandēmijas laikā ir aizvērušās vairākas populāras vietas. "Pilsēta ir dzīva un attīstās. Kaut kas aizveras, kas cits atveras. Rīga nekad nebūs gatava, un to noteikti var teikt par izklaides industriju," skaidroja Ikstens.

Latvijas Bāru asociācija izveidota 2020.gada vasarā, lai sniegtu atbalstu viesmīlības nozares bāru un kafejnīcu speciālistiem. Asociācijas valdē ir Edgars Grišulis ("Gimlet Nordic"), Normunds Juraševskis ("Manana"), Arnis Bikšus ("Cuba Cafe"), Oskars Ikstens ("Pūce, klubs naktī") un Raivo Mediņš ("Latvijas 1. Rokkafejnīca").

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.