Menu
 

Bezvadu austiņas ar trokšņu slāpēšanas funkciju: vai vērts iegādāties?

  • Autors:  Apmaksāta publikācija
Foto - 1a.lv Foto - 1a.lv

Došanās tālākos izbraukumos, pastaiga pilsētā vai sporta zāles apmeklēšana ir grūti iedomājama bez austiņām, kurās atskaņojam iecienītāko mūziku, podksāstu vai audiogrāmatu. Tehnoloģijām attīstoties, arvien tiek piedāvāti vēl mūsdienīgāki bezvadu austiņu modeļi, kas ir teju neredzami ausīs un vienlaikus spēj arī apslāpēt apkārtējos trokšņus, sniedzot iespēju tīkamāko audiosaturu patērēt pavisam jaunā līmenī. Taču, kādas bezvadu austiņas labāk iegādāties un ko par tām vēl ir svarīgi zināt? Uzzini raksta turpinājumā!

Bezvadu austiņu priekšrocības

Ja plāno iegādāties bezvadu austiņas, taču vēl neesi pilnībā pārliecināts par to nepieciešamību, esam apkopojuši šo ierīču galvenās priekšrocības, kas, iespējams, tev palīdzēs pieņemt pareizo lēmumu:

kustību brīvība. Ikviens, kurš kaut reizi mūžā ir izmantojis vadu austiņas, zina, cik kaitinoša un laikietilpīga var būt to atpiņķerēšana. Tāpat vadu dēļ austiņas nav parocīgi izmantot dažādu aktivitāšu laikā. Bezvadu bluetooth austiņas automātiski savienojas ar tavu viedtālruni, kas nozīmē, ka varēsi atbildēt pat uz telefona zvaniem, nepaņemot rokās telefonu. Savukārt austiņas ar mikrofonu un stīpu būs īpaši noderīgas, spēlējot datorspēles;

komforts. Pateicoties austiņu ergonimiskajam dizainam, tās perfekti pieguļ ausīm, nodrošinot maksimāli ērtu lietošanu apvienojumā ar skaņas kvalitāti;

ilgāka kalpošana. Viena no visbiežākajām problēmām, ko mēdz piemeklēt vadu austiņu lietotāji, ir sabojājies vai saplīsis vads. Šajā gadījumā par to, vairs nebūs jāraizējas, kas nozīmē, ka bezvadu austiņas kalpos ilgāk.

Trokšņu slāpēšanas funkcija: vai nepieciešama?

Bezvadu austiņu trokšņu slāpēšanas funkcija kļūst arvien populārāka. Apkārtējo skaņu izolācija un labāka skaņas kvalitāte ir faktori, pēc kuriem visbiežāk lūko cilvēki, kuri ikdienā uzturas trokšņainās vietās.

Trokšņu slāpēšanas funkcija noderēs tiem, kuri, piemēram, strādā atvērtā tipa birojā, kur apkārt ir daudz cilvēku un nemitīga kņada. Šādu austiņu izmantošana var uzlabot koncentrēšanās spējas un paaugstināt darba produktivitāti.

Tāpat bezvadu austiņu sniegtās priekšrocības novērtēs cilvēki, kas ikdienā pārvietojas ar sabiedrisko transportu. Turklāt ņem vērā, ka jebkurā brīdī ir iespējams izslēgt trokšņu slāpēšanas funkciju.

Kuras austiņas ir vislabākās?

Bezvadu austiņu piedāvājums tirgū ir ļoti plašs un daudzveidīgs, tādēļ var rasties jautājums par to, kurš no ražotājiem un modeļiem ir vislabākais? Patiesībā uz šo jautājumu nav vienotas atbildes, jo viss ir atkarīgs no katra individuālajām vēlmēm, vajadzībām un iespējām. Iesakām izvēlēties, piemēram, tādu ražotāju kā Beats, Sony vai JBL bezvadu austiņas. Taču tikpat kvalitatīvas ir arī Apple un Samsung bezvadu austiņas viedtālruņiem. Bezvadu austiņas telefonam izmēra ziņā būs mazākas, taču tās spēj nodrošināt tikpat kvalitatīvu skaņu kā lielāka izmēra austiņas ar stīpu. Lai no plašā piedāvājumu būtu vieglāk izvēlēties vispiemērotākās austiņas, ieteicams palasīt citu cilvēku atsauksmes par noskatīto modeli vai arī konsultēties ar zinošajiem pārdevējiem veikalos.

Austiņas bērniem

Bezvadu austiņas bērniem arī ir pieejamas plašā klāstā. Ja ir izlemts, ka atvasei tādas ir nepieciešamas, vecākiem ir svarīgi sekot līdzi austiņu lietošanas ilgumam, nosakot skaļuma ierobežojumu, kas ir drošs bērna dzirdei un veselībai. Arī šajā gadījumā ir ieteicams izvēlēties atpazīstamu un atzītu zīmolu, piemēram, Philips vai JBL austiņas, kas ir drošības un kvalitātes garants.

Pasaulē atpazīstamu un iecienītu ražotāju bezvadu austiņas plašā klāstā ir pieejamas 1a.lv internetveikalā. Izvēlies sev vistīkamāko modeli, veic pasūtījumu un saņem preci jau 1 līdz 3 darba dienu laikā!

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.