Menu
 

Kopš nedēļas sākuma ceļu satiksmes negadījumos Rīgas reģionā cietuši 23 cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš pirmdienas Rīgas reģionā reģistrēti 202 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 23 cilvēki, liecina Valsts policijas informācija. Cietušo vidū ir trīs gājēji, seši velosipēdisti un trīs elektrisko skrejriteņu vadītāji.

Trešdien plkst.10.23 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Mārupes novada Salas pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums – vieglās un smagās automašīnas sadursme. Divi cilvēki no automašīnām bija izkļuvuši pirms VUGD ierašanās un tika nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti desmit transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā un viens – narkotisko vielu iespaidā. Pieciem dzērājšoferiem noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet seši tiks saukti pie kriminālatbildības.

Diviem stiprā alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā pieķertajiem šoferiem konfiscēs transportlīdzekli, bet četros gadījumos tiks piedzīta to vērtība.

Pēdējo triju dienu laikā arī sastādīti 104 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un 14 protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrētas divas automašīnu zādzības, trīs zādzības no mājokļa un viena laupīšana.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.