Menu
 

Policija sākusi kriminālprocesu par miesas bojājumu nodarīšanu skolēnam Ulbrokā

  • Autors:  LETA
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Valsts policija sākusi kriminālprocesu par miesas bojājumu nodarīšanu kādam skolēnam Ulbrokā.

Valsts policijas preses pārstāve Simona Grāvīte aģentūrai LETA apstiprināja, ka policija maija sākumā saņēmusi informāciju par miesas bojājumu nodarīšanu skolēnam Ulbrokā. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka skolēns guvis miesas bojājumus kautiņa laikā, kur viena persona, iespējams, nodarījusi miesas bojājumus, kuru dēļ cietušais tika nogādāts ārstniecības iestādē.

Policijā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma nodaļas par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību un cietušajam nozīmēta ekspertīze miesas bojājumu smaguma pakāpes noteikšanai.

Savukārt, kā vēsta portāls "Delfi", Ulbrokā divi 7. un 8.klases zēni uzbrukuši un nodarījuši smagus miesas bojājumus 7.klases skolēnam. Abi iespējamie vainīgie savu vainu notikušajā esot atzinuši, tā vēstulē "E-klasē" vecākiem rakstījis Ulbrokas vidusskolas direktors Normunds Balabka.

Kāda skolēna mamma, kuras bērns gan neesot iesaistīts, apgalvojusi, ka kautiņš sācies jau skolā un sākuma stadijā to pat redzējis kāds pedagogs, kurš neesot iejaucies. Jaunieša sišana beigusies ar to, ka viņš esot nogādāts ārstniecības iestādē, kur pavadījis vairākas dienas. Savukārt direktors noraidījis šo informāciju un norādījis, ka kautiņš izcēlies ārpus skolas telpām un nekādā gadījumā nav ildzis gandrīz stundu, līdz kāds to pamanījis. Uz notikušo esot reaģēts ātri un cietušajam sākotnēji sniegta medicīniskā palīdzība uz vietas - skolā, bet drošības labad izsaukta arī mediķu brigāde. Zēnam neesot bijuši redzami sasitumi.

Jau ziņots, ka nesen policija sāka kriminālprocesu par jaunieša saduršanu Rīgas Mākslas un mediju tehnikumā. Tāpat policija izmeklē jauniešu kautiņu Imantā, kur bars līdzīga vecuma jauniešu piekāva savu vienaudzi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.