Menu
 

Ģimenes aicina uz "Mākslas pēcpusdienu"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Ceturtdien, 25. maijā, plkst. 17.00 mākslu skola “Kultūras Patnis” un sociālais uzņēmums “Brāļi un māsas” aicina lielus un mazus interesentus uz pasākumu “Mākslas pēcpusdiena”. Pasākuma laikā ikviens varēs piedalīties radošajās darbnīcās, iepazīstot grafiti mākslu vai puķu podu apgleznošanu. Būs skatāma arī ceļojošā izstāde, kurā apkopoti darbi, kurus radījuši bērni ar īpašām vajadzībām. Izstāde ir vienlaikus atgādinājums un apliecinājums, ka ar pacietību un individuālu darbu iespējams panākt fenomenālus rezultātus.

“Mākslas pēcpusdiena” notiks jau otro gadu – šoreiz dažādas radošās meistarklases kopā ar saviem pedagogiem vadīs mākslas skolas audzēkņi. Ikvienam interesentam būs iespēja ne tikai aplūkot jau gatavus darbus, bet arī izmēģināt roku pašam, apgleznojot puķu podus vai radot grafiti zīmējumus, tāpēc uz pasākumu īpaši aicinātas ģimenes ar bērniem.

Papildus tam būs skatāma arī īpašo bērnu radīto darbu izstāde. Dažādās tehnikās radītos darbus veidojuši bērni ar īpašām vajadzībām vecumā no 6 līdz 18 gadiem. Darbi tapuši visa gada garumā, izveidojot ceļojošo izstādi, kas būs skatāma mākslas pēcpusdienas ietvaros. Pasākuma organizatori norāda, ka izstādes darbus nākotnē plānots izvietot arī skolās, tāpēc izglītības iestādes, kurām ir interese, aicinātas pieteikties.

“Mākslas pēcpusdiena” notiks Gregora iela 13A, skolas “Patnis” teritorijā, netālu no Botāniskā dārza. Pasākuma sākums plkst. 17.00. Aicināts ikviens interesents, iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.