Menu
 

Jāņu dienā Latvijā daudz avārijās cietušo un aizturētu dzērājšoferu, taču iztikts bez bojāgājušajiem

  • Autors:  LETA
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Jāņu dienā Latvijā bijis daudz avārijās cietušo un aizturēts ievērojams skaits dzērājšoferu, taču ticis iztikts bez ceļu satiksmes negadījumos bojāgājušajiem.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policija, sestdien Latvijā reģistrēti 56 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 22 cilvēki. Sestdien astoņi cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, deviņi - trīs notikušajās avārijās Zemgalē, pa diviem - Vidzemē un Latgalē, bet viens - Kurzemē. Trīs no cietušajiem bija velosipēdisti, bet vēl trīs - elektroskrejriteņu vadītāji.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija dienā pēc Līgo nakts aizturējusi 23 vadītājus: septiņus - Zemgalē, bet pa četriem - Rīgas reģionā, Kurzemē, Latgalē un Vidzemē. 15 aizturētie vadītāji pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 170 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 27 autovadītāji, Vidzemē - 65, Latgalē - 36, Zemgalē - 31, bet Kurzemē - 11 autovadītāji. Viens vadītājs Latgalē sodīts par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija 24.jūnijā noformējusi 413 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.