Menu
 

Augusta nogalē īslaicīgi slēgs satiksmi uz Rīgas HES tilta

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Rekonstrukcijas darbu veikšanai Rīgas HES no 23.augustā plkst.20.00 līdz 24.augusta plkst.8.00 īslaicīgi tiks slēgta satiksme uz Rīgas HES tilta posmā no Salaspils rotācijas apļa līdz Daugmales rotācijas aplim.

AS “Latvenergo” informē, ka šajā laikā satiksme tiks slēgta jauna Rīgas HES transformatora piegādes un novietošanas darbu veikšanai. Satiksmes dalībniekiem apbraukšanai jāizmanto Dienvidu tilts un Ķeguma HES tilts. Doles salas un Zirņu salas iedzīvotājiem nokļūšana tiks nodrošināta, saskaņojot kustību ar satiksmes regulētājiem.

Rekonstrukcijas darbu veicējs SIA "Latvijas Energoceltnieks" satiksmes ierobežojumus un izmaiņas ir saskaņojusi ar VSIA "Latvijas Valsts ceļi", kā arī nodrošinās plānoto satiksmes ierobežojuma shēmu un brīdinājuma zīmju izvietošanu.

Vienlaikus AS "Latvenergo" atgādina, ka projekta "Rīgas HES primāro iekārtu nomaiņa" īstenošanas laikā no 27.maija līdz 31.oktobrim uz Rīgas HES tilta ir ieviesta braucamās daļas sašaurinājums (3 metru josla katra virzienā) un braukšanas ātruma ierobežojums līdz 30 km/h.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.