Menu
 

Rāmavas un Garkalnes regbija klubu duelī "Lāči/Mūkusala" pārspēj "Sporta punkts/Livonia" komandu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - RC "Livonia" Foto - RC "Livonia"

Baltijas regbija čempionāta pusfināla spēlē par 5.-8.vietu Rīgas Tehniskās koledžas stadionā Rāmavas klubs “Lāči/Mūkusala” no Ķekavas novada cīņas izskaņā pārspēja Ropažu novada Garkalnes kluba “Livonia” otro komandu “Sporta punkts/Livonia”.

Pierīgas klubi Baltijas čempionāta pirmo posmu bija noslēguši sestajā un septītajā vietā (pirmās četras vietas ieņēma Lietuvas vienības) un turpināja cīņu par piekto vietu. Pirmajā puslaikā livonieši ar Gļeba Vorobjova piezemējumu un Valērija Runco realizāciju un soda sitienu panāca 10:0 pārsvaru, taču īsi pirms pārtraukuma septiņus punktus atspēlēja Jānis Pilēcis, informēja regbija klubā “Livonia”.

Otrajā puslaikā uz Mārtiņa Bokiša piezemējumu (15:7) “lāči” atbildēja ar Kristera Krucšteina piezemējumu un Pilēča realizāciju (15:14), bet puslaika vidū Runco ar soda sitienu Garkalnes komandas pārsvaru atkal palielināja līdz četriem punktiem (18:14).

Pēdējās 10-15 minūtēs spēka tomēr vairāk bija palicis Rāmavas regbistiem. Divreiz bumbu ieskaites laukumā nogādāja ierasti Ķekavas “Miesniekos” spēlējošais Artūrs Alainis, vienreiz realizāciju precīzi izpildīja Pilēcis, un “Lāči/Mūkusala” svinēja uzvaru 26:18.

Rāmavas un Garkalnes komandu pretinieki spēlēs par piekto un septīto vietu Baltijas čempionātā kļūs zināmi Valmieras “Fēniksa” un regbija kluba “Eži” spēlē svētdien.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.