Menu
 

Otrdien Latvijā konstatēti 11 jauni Covid-19 saslimšanas gadījumi, arī Ķekavas un Olaines novados

  • Autors:  Apriņķis.lv
Grafika - SPKC Grafika - SPKC

Aizvadītajā diennaktī Latvijā veikti 2397 Covid-19 testi un reģistrēti 11 jauni saslimšanas gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

No pagājušajā diennaktī atklātajiem 11 jaunajiem inficētajiem pieci reģistrēti Rīgā, bet Daugavpilī un Ķekavas novadā katrā reģistrēti divi saslimušie, vēsta aģentūra LETA. Vēl pa vienam inficētajam reģistrēts Olaines un Aglonas novados. Līdz ar to Rīgā pašlaik ir 48 ar Covid-19 inficētie, Daugavpilī - 13, Olaines novadā - deviņi, Aglonas novadā - astoņi, bet Ķekavas novadā - divi. Ķekavas novads bija viena no tām pašvaldībām, kur līdz šim vairs nebija Covid-19 pacientu.

SPKC rīcībā esošā informācija liecina, ka trīs saslimušie ir kontaktpersonas, četras personas atgriezušās no ārvalstīm (Krievija, Igaunija, Francija), četrām personām tiek precizēts infekcijas avots, un epidemioloģiskā izmeklēšana turpinās.

Kopumā līdz šim Latvijā veikti 270 097 izmeklējumi, saslimušas 1443 personas un 1234 izveseļojušās. Miruši 35 Covid-19 pacienti.

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka pēdējās diennakts laikā slimnīcā ievietoti divi jauni pacienti ar Covid-19. Stacionāros šobrīd ārstējas deviņi pacienti, visi – ar vidēji smagu slimības gaitu. Līdz šim no stacionāra izrakstīti 209 pacienti.

(papildināta ar 2.rindkopu)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.