Menu
 

Ropažu mērs Blaus kļuvis par Stopiņu novada domes priekšsēdētājas partijas biedru

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ilggadējais Ropažu novada pašvaldības vadītājs Zigurds Blaus, kurš šo amatu ieņem kopš 2013.gada, pievienojies partijai "Latvijas attīstībai", piektdien informēja partijā. Tādējādi gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās Ropažu novadā vienā sarakstā varētu startēt divi esošie Pierīgas novadu mēri – jaunajā, pēc administratīvi teritoriālās reformas izveidotajā Ropažu novadā ietilps arī pašreizējais Stopiņu novads, kur pašvaldību vada "Latvijas attīstībai" biedre Vita Paulāne.

"Esam priecīgi, ka "Latvijas attīstībai" Ropažu nodaļai pievienojas esošais Ropažu novada priekšsedētājs Zigurds Blaus. Viņš ir lielisks mūsu komandas papildinājums, pieredzējis politiķis un savas jomas profesionālis. Zigurda zināšanas un pieredze pašvaldības darbā sekmēs jaunā Ropažu novada ilgtspējīgu attīstību," partijas paziņojumā citēta Vita Paulāne.

Savukārt pats Zigurds Blaus savu lēmumu komentējis: "Mana motivācija ir komandas darbs turpmākai Ropažu novada un Latvijas attīstībai, lai līdzvērtīgi attīstītu iedzīvotājiem un uzņēmējiem pievilcīgu dzīves un darba vidi. Ar savu pieredzi un pārliecību vēlos līdzdarboties partijas aktivitātēs, piedalīties diskusijās, darba grupās, ieklausīties biedru viedokļos un kopīgā darbā nodrošināt pašvaldības ilgstspējīgu attīstību."

Kā zināms, jaunajā Ropažu novadā pēc administratīvi teritoriālās reformas tiks apvienoti Garkalnes pagasts, Ropažu pagasts, Stopiņu pagasts un Vangažu pagasts, bet par tā administratīvo centru noteikta Ulbroka.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.