Menu
 

"Ferrari" ietriecoties kokā, Salaspils novadā gājuši bojā divi cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Naktī uz ceturtdienu ap plkst.0.50 Salaspils novadā, uz auto ceļa Ulbroka – Ogre (P5) noticis traģisks ceļu satiksmes negadījums. Kāds pagaidām nenoskaidrots vadītājs, vadot automašīnu "Ferrari 458", nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās kokā.

Notikuma vietā bojā gāja divas personas. Policijā norādīja, ka atrastie ir 1991.gadā dzimusi sieviete un 1993.gadā dzimis vīrietis, mirušie ir Latvijas iedzīvotāji, vēsta aģentūra LETA. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā reģistrēts neparasti liels ceļu satiksmes negadījumu skaits – 228. Cietuši 38 cilvēki, viņu vidū ir septiņi gājēji un trīspadsmit velosipēdisti, liecina Valsts policijas informācija.

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā aizturēti astoņi autovadītāji alkohola reibumā. Sastādīti 98 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Rīgā un galvaspilsētai tuvējos novados arī reģistrētas trīs automašīnu zādzības un 17 velosipēdu zādzības, kā arī septiņas zādzības no mājokļiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.