Menu
 

Par Ropažu novada domes priekšsēdētājas vietniekiem ievēlēti Vaičulens, Burkovskis un Meri

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Trešdien Ropažu novada domes sēdē apstiprināts Ropažu novada pašvaldības nolikums un ievēlēti priekšsēdētājas Vitas Paulānes vietnieki. Ar 18 balsīm “par” par Ropažu novada domes priekšsēdētājas pirmo vietnieku ievēlēts Ainārs Vaičulens, līdzšinējais Paulānes vietnieks Stopiņu novada domē, informēja Ropažu novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Skrastiņa.

Tāpat ar 18 balsīm “par” domes priekšsēdētājas otrā vietnieka amatā ievēlēts Haralds Burkovskis, bet par domes priekšsēdētājas trešo vietnieku ievēlēts Hosams Abu Meri. Viens deputāts domes sēdē piedalījās attālināti un klātienes balsojumā ar vēlēšanu zīmēm nevarēja piedalīties, norāda pašvaldībā.

1.jūlijā stājās spēkā Administratīvi teritoriālā reforma ar jaunu teritoriālo iedalījumu, kuras rezultātā tika izveidots Ropažu novads ar administratīvo centru Ulbrokā, apvienojot Stopiņu novadu, Ropažu novadu, Garkalnes novadu un Vangažu pilsētu. Līdz oktobra sākumam Ropažu novada pašvaldībā ir noteikts pārejas periods pašvaldības jaunās administratīvās struktūras ieviešanai.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.