Menu
 

AS "Olainfarm" valdes priekšsēdētāja amatā ievēlēts Jānis Buks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Piektdien  AS “Olainfarm” padome valdes priekšsēdētāja amatā ievēlējusi Jāni Buku. Viņam ir ievērojama profesionāla pieredze, kas kopā ar “Olainfarm” komandu veicinās uzņēmuma izaugsmi, stabilitāti un prognozējamību. Kā norāda uzņēmumā, Jānis Buks bijis arī AS “Olainfarm” padomes priekšsēdētaja vietnieks no 2019. gada 4. aprīļa līdz 2021. gada 17. jūnijam.

J.Buks ir pabeidzis Latvijas Universitātes Juridisko fakultāti, iegūstot tiesību zinātņu bakalaura grādu. Pilnveidojis zināšanas “London Business School” Stratēģiskās līderības programmā Londonā un Menedžmenta attīstības programmā Vīnē. Septiņus gadus bijis Nordea Bank AB Latvijas fil., Bankas vadītājs Latvijā un gadu darbojies kā AS Luminor Bankas valdes loceklis.

J.Buka īpašumā nav neviena AS “Olainfarm” akcija, kā arī kapitāldaļas citos uzņēmumos.

“AS ”Olainfarm” ir Latvijas farmācijas veiksmes stāsts, tomēr pēdējo gadu konflikti ir aizēnojuši panākumus. Mums ir jānodrošina stabilitāte un prognozējamība gan par nākotnes plāniem, gan koncernā kopumā. Pienācis laiks restartēt “Olainfarm” un atjaunot uzņēmuma labo slavu, turpināt izaugsmi un būt stabilam un paredzamam sadarbības partnerim un darba devējam,” uzsvēris Jānis Buks.

AS “Olainfarm” valdē darbu turpina valdes locekļi Jānis Leimanis, Elena Bušberga, Signe Baldere-Sildedze un Raimonds Terentjevs.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.