Menu
 

Olaines novadā degusi dārza mājiņa, meža zemsedze un krūmi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopš nedēļas sākuma no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis duci izsaukumu.

Trešdien plkst.19.37 saņemts izsaukums uz Olaines novada Dāviem, kur sešu kvadrātmetru platībā dega dārza mājiņa. Pirms ugunsdzēsēju ierašanās no mājas bija evakuējies viens cilvēks, ugunsgrēks tika likvidēts triju stundu laikā, informēja VUGD.

Vēl viens izsaukums Olaines novadā saņemts pirmdien vakarā – pie autoceļa Rīga-Jelgava dega meža zemsedze un krūmi 20 m2 platībā. Dzēšana pabeigta pusotras stundas laikā.

Trešdien pēcpusdienā Rūdolfa Blaumaņa ielā Siguldā divstāvu sabiedriskā ēkā bija aizdedzies ledusskapis, bet dažas stundas vēlāk Jomas ielā Jūrmalā nelielā platībā degusi divstāvu dzīvojamās mājas ārsiena un atkritumi. Atkritumi apdzēsti arī Ādažos un Baltezerā, bet Strēlnieku prospektā Jūrmalā novērsta vieglās automašīnas dzinēja degšana.

Pirmdien dienas vidū Salaspils novadā, uz autoceļa Ulbroka-Ogre bija notikusi divu kravas un vienas vieglās automašīnas sadursme. VUGD darbinieki atvienoja automašīnu akumulatora klemmes un sakārtoja ceļa braucamo daļu. Ceļu satiksmes negadījuma sekas pēc divu vieglo automašīnu sadursmes novērstas arī otrdien Mārupes novada Babītes pagastā.

Celtnieku ielā Babītē otrdien aizvākts vieglajai automašīnai uzkritis koks, savukārt uz Ventspils šosejas Jūrmalā koks bija pārkritis ceļa braucamajai daļai.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.