Menu
 

Aptauja Ogrē. Kur un kā jūs sarūpējat eglīti svētkiem? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, “Ogres Vēstis Visiem”
Foto - Ritvars Raits un arhīvs Foto - Ritvars Raits un arhīvs

Vairāk nekā puse jeb 51% iedzīvotāju dod priekšroku pašu cirstai vai pirktai dzīvai eglītei, liecina iedzīvotāju aptauja. Tāpat aptaujas dati liecina, ka 6% Latvijas iedzīvotāju izvēlas videi ļoti draudzīgu pieeju, proti, rotā egli, kas aug ārā pie mājas. Ceturtā daļa jeb 25% iedzīvotāju iegādājušies mākslīgo egli, savukārt nedaudz vairāk par desmito daļu jeb 13% aptaujāto iztiek bez svētku egles.

Linda no Madlienas

Eglīti svētkiem gādājam savā mežā. Pirms sniega uzsnigšanas ejam mežā sameklēt un atzīmēt to eglīti, kura mums patīk visvairāk, lai pirms svētkiem zem sniega segas būtu vieglāk to atrast.

Valda no Tīnūžiem

23.decembra rītā ģimenes vīrieši dodas ekspedīcijā uz draugu mežu. Mājās tiek pārvesta tā eglīte, kura tajā brīdī prot sevi parādīt kā visatbilstošāko svētkiem. Un tai nemaz nav jābūt perfektai, tai jābūt mūsējai!

Andris no Ogres

Jau kādu laiku mūsu mājās tiek rotāta mākslīgā eglīte. Izskatās ļoti smuki un svinīgi. Iepriekš gādājām dabisko, bet šobrīd nav laika piedzīvojumiem mežā. Vēl arī žēl, ka mežā nozāģētai dabiskajai eglītei ir tik īss mūžs…

Andris no Ogres

Kā nu kuru gadu, bet pārsvarā cenšamies iegādāties nelielu egli podiņā, kuru cītīgi laistām, lai pavasarī to varētu pārstādīt kaut kur mežā. Reiz pastaigājoties gājām garām vienai mūsu stādītajai eglītei – tā izskatījās manāmi paaugusies.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.